2016. január 28., csütörtök

A világ egyik titokzatos helyszíne a Vir sziget

villa caesar


A Vir sziget egyike azoknak a gondosan őrzött titkoknak, melyeket megtalálhat a világ számos táján.

Miután felfedezi, mindenki megtartja magának

A Vir egy olyan sziget, amely egy híddal csatlakozik a szárazföldhöz és kellemes éghajlata valamint látványos környezete egy kis mediterrán városként válik kedvenc nyaralóhelyévé az ide látogatóknak.

Amellett, hogy a kényelmet a modern életvitel biztosítja, a látogatók időutazásban is résztvehetnek, ami valóban megtapasztalható a régi romok, templomok és erődítmények látogatásakor.

vir sziget látnivalók


A Vir sziget települései 

Vir sziget csak három településből áll: Vir, Lozice és Torovi. Mindegyikük megközelíthető a partról, melyeket számos öböl és strand vesz körül.

Strandok

A legfelkapottab strandok a környéken pl. a Duboka draga a sziget észak nyugati részén kristálytiszta vízzel és érintetlen természettel valamint a Miljkovica és Donja Perezida.


vir sziget strandok


Ki a természetbe


A természetben való séta alatt felfedezhetjük a sziget természeti adottságait, úgy mint az olíva, füge és fenyőfákat.  Egy kis sziget, melynek neve Školjić teljesen fedett fenyőfákkal és megkülönböztető jegye a hosszú, homokos tengerparti strand.

Nemzeti parkok

Ha a nemzeti parkokat szeretné körbejárni, ezeket mindenféleképpen vegye számításba: Telašćica, Kornati, Paklenica, Krka és a Plitvicei-tavak.


krka nemzeti parkSzámos lehetőség nyílik a kikapcsolódásra a szigeten, elsőként említve a Vir sziget apartmanok félpanziós ellátását, a gasztronómiai ínyencségeket, majd folytatva a dalmáciai buszos körutazásokkal.

A Zrmanja folyón a vadvizi evezés mellet, olyan gyerektábor programok várják a nyári szünidőben csemetéit,  amely a tenisz és ANGOL oktatásra helyezi a hangsúlyt egyéb szabadidős programokkal kiegészítve.

További információ ajánlatainkról itt Facebook | Twitter | Pinterest | Google+

vir sziget szállásNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése